UUSI!

Videoammattilaisohjelma kaikille

Nero Video 2019

Nero Video 2019 ei jätä mitään toivomisen varaan, kun kyseessä on videoiden ja diaesitysten luominen helposti, nopeasti ja ammattimaisesti.

tutustumistarjous

€ 59,95
€ 44,95
Release Date
26.09.2018
Version
1.12.0.1
File Size
3.12 MB
Download count:
5980
Nero Video 2019
 
 
1000 Templates
 
 
 
 

Uutta Nero Video 2019 -ohjelmassa

Nero Videossa on nyt kokonainen valikoima erikoistoimintoja sinua varten. Yli 1000 elokuvateeman ja efektien avulla luovuudellasi ei ole lähes mitään rajoja. Tutustu Nero Video 2019 - ohjelman hyötyihin jo tänään.

 
 

Nero Video 2019

 • Käytä kontekstisensitiivistä live-opasta Neron Nero KnowHow PLUS:ssa videoeditointiprojektejasi varten.

  Käytä kontekstisensitiivistä live-opasta Neron Nero KnowHow PLUS:ssa videoeditointiprojektejasi varten.

 • Valitse yli 1000 erilaisen efektin joukosta ja tee lempihetkestäsi kohokohta.

  Valitse yli 1000 erilaisen efektin joukosta ja tee lempihetkestäsi kohokohta.

 • Koristele videoitasi aivan uudella Nero LifeThemes -toiminnolla. Tämä varmistaa, että videosi näkyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

  Koristele videoitasi aivan uudella Nero LifeThemes -toiminnolla. Tämä varmistaa, että videosi näkyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Inspiroidu uusista pohjista. Olkoon teema pelottava, iloinen, värikäs tai mustavalkoinen, Nero Video 2019 -ohjelmasta löytyy jotain kaikille.

  Inspiroidu uusista pohjista. Olkoon teema pelottava, iloinen, värikäs tai mustavalkoinen, Nero Video 2019 -ohjelmasta löytyy jotain kaikille.

 • Saa yleisön huomio lukemattomilla efekteillä, kuten kallistuva kuvakulma, jännittävät siirtymät, avainkehyksen animaatiot ja paljon muuta, kun käytät edistynyttä videonmuokkaustoimintoa.

  Saa yleisön huomio lukemattomilla efekteillä, kuten kallistuva kuvakulma, jännittävät siirtymät, avainkehyksen animaatiot ja paljon muuta, kun käytät edistynyttä videonmuokkaustoimintoa.

 • Säästä aikaa pikatilassa: muokkaa videoita nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan!

  Säästä aikaa pikatilassa: muokkaa videoita nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan!

 • Sinun tarvitsee vain raahata ja pudottaa tiedostosi Nero Start -pudotusalueelle. Käytännöllinen 1-klikkauksen videotarina tekee tiedoistasi kokonaisen elokuvan hetkessä.

  Sinun tarvitsee vain raahata ja pudottaa tiedostosi Nero Start -pudotusalueelle. Käytännöllinen 1-klikkauksen videotarina tekee tiedoistasi kokonaisen elokuvan hetkessä.

 
 

Toimintojen yleiskuvaus

 
 

Hallitse

Aloita: sinun on vain siirrettävä video- ja kuvatiedostosi mobiililaitteeltasi, ulkoiselta kovalevyltä, USB-tikulta, videokameralta ja HD- ja 4K-kameroilta tietokoneellesi ja tallentaa ne yhteen paikkaan Nero MediaHomen mediakirjastoon käsittelyä varten. Tiedostojen mukana tulee paljon tietoja, kuten tallennuspäivä, -sijainnit tai materiaaleissa esiintyneet henkilöt. Täällä voit myös nyt arkistoida ja katsoa elokuvia ja TV-sarjoja salamannopeasti. Elokuvien nimet ja julisteet luodaan automaattisesti. Uutta: Pääse käsiksi One Drive-tiedostoihin netissä (Files On Demand) tai lataa valokuvia, videoita ja musiikki vain silloin, kun tarvitset niitä projekteissa. Tämä säästää paljon muistia tietokoneellasi.

Hallitse Nero Video 2019 -ohjelmalla
 
 

Luo

Laita kuvasi parrasvaloihin: luo täydellisiä elokuvia ja diaesityksiä 1-klikkauksen videotarinalla. Viimeistele musiikilla, efekteillä, aloituksella ja lopetuksella, ja voit jakaa elokuvasi hetkessä. Valloita yleisösi lukemattomilla efekteillä, kuten kallistuva kuvakulma, vanha elokuva, hidastuskuva, nimet, siirtymät, äänifiltterit, avainkehyksen animaatiot ja paljon muuta, kun käytät edistynyttä tai pikavideonmuokkausta. 1-klikkauksen poistopalkilla voit parantaa kuva- ja videomateriaaliasi ja valmistaa optimaalisen elokuvakokemuksen isolla TV-näytöllä.

Luo Nero Video 2019 -ohjelmalla
 
 

Pohjat

Luo ammattimaisia videoita nopeasti ja helposti: lisää oma kädenjälkesi videoihisi yli 1000 elokuvapohjan ja muiden efektien avulla. Uusilla elokuvapohjilla, mukaan lukien efektien pudoutusalue, luot oman näköisiä elokuvia eri aihealueista, kuten perhe, juhlat, lapset, matkustus, toiminta ja paljon muuta. Mustat palkit laajapiirto-TV:ssä kuuluvat nyt menneisyyteen. Jopa pystyssä olevat videot ja kuvat puhelimestasi on mahdollista tuoda pystysuorana videona, joka on muokattu ja täysin viimeistelty Pystysuorien videopohjien ansiosta.

Tutustu malleihin nyt »

Nero Video 2019:n pohjat
 
 

Vie Ja Polta

Parhaat videot tyytyväisille katsojille: Nero Video 2019 ei petä myöskään, kun kyseessä on tallennusmuodon valitseminen. Muokkaa korkealaatuisia 4K-, HD- ja SD-videoita. Vie jopa yksittäisiä elokuvan kohtauksia kerralla. Viimeistele DVD-videosi™ and Blu-ray Discs™-levysi monilla laadukkailla eri aiheisilla levyvalikoilla. Sen jälkeen suunnittele levykotelot Nero CoverDesignerilla ja toista videolevysi ammattimaisesti valikon ja kappeleiden avulla olohuoneesi DVD- ja Blu-ray-soittimessasi.

Vie ja polta Nero Video 2019 -ohjelmalla
 
 

Streamaa

Tee olohuoneestasi elokuvateatteri: Nero Video 2019 vakuuttaa laajoillla streamaustoiminnoilla. Diaesitykset tai videot TV:si älypuhelimesi mediakirjastosta, videot tabletilta? Kaikki on mahdollista Neron Streaming Player -sovelluksella. Ja ilmaisella WiFi+Transfer -sovelluksella voit siirtää videoitasi ja kuviasi langattomasti mobiililaitteeltasi tietokoneellesi ja päinvastoin hetkessä. Molemmat sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Streamaa Nero Video 2019 -ohjelmalla
 
 

Toista

Päätä itse paras katseluaikasi: aamu, keskipäivä tai ilta: toista ääni- ja videotiedostoja useissa eri tallennusmuodoissa juuri silloin kun haluat. Katso kuvia, tyylikkäitä diaesityksiä, video-DVD:tä ja 4K/ultra HD-videoita nyt jopa helpommin. Voit myös hallita ja toistaa elokuvia ja TV-sarjoja arkistoistasi parhaaseen katseluaikaan.

Toista Nero Video 2019 -ohjelmalla
 
 
Audials One 2019

Audials One 2019

Paras valinta saada musiikkia ja videoita ilmaiseksi internetistä


€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Etsii, löytää ja korjaa PC:tä hidastavat ongelmat


€ 49,95
€ 24,95
SecuPerts Driver Updater

Driver Updater

Pidä ajurisi ajan tasalla


€ 39,95
€ 29,95