System Requirements
NEW


Videoammattilainen

Huippuresoluutio ja paras
elokuvien laatu.

Huippuresoluutio ja paras
elokuvien laatu.

€ 34,95
€ 49,95
 
 

Nero Video 2018
parempia elokuvaprojekteja!

Nero Video 2018 täyttää kaikki toiveet, mitä tulee videoiden ja diaesitysten siirtämiseen helposti, nopeasti ja ammattimaisesti. Nyt Nero Video sisältää valmiiksi useita erityisominaisuuksia.

Optimoitu käyttöjärjestelmille Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7

 
 
  • Nero Video 2018 -HALLITSE
  • Nero Video 2018 -LUO
  • Nero Video 2018 -MALLIT
  • Nero Video 2018 -VIE JA POLTA
  • Nero Video 2018 -STREAMAA
  • Nero Video 2018 -TOISTA
 
 

Toimintojen yleiskuva

 
 
 
 
Nero Video 2018 -HALLITSE

HALLITSE

Aloita! Siirrä omat videosi ja kuvatiedostosi mobiilipäätelaitteista, ulkoisilta kiintolevyiltä, USB-tikuilta sekä kameranauhureilta, HD- ja 4K-kameroista helposti omalle tietokoneellesi ja arkistoi ne eri tiedoin, kuten tallennuspäivä, paikka tai tallenteessa olevat henkilöt, ja tallenna mediakirjastoosi ”Nero MediaHome” lisämuokkausta varten. Siihen voit nyt arkistoida salamannopeasti myös elokuvat ja tv-sarjat sekä katsella niitä. Elokuvan nimi ja juliste luodaan automaattisesti.

 
 
Nero Video 2018 -LUO

LUO

Aseta oma tallenteesi nähtäville! Houkuttele yleisöä Express- tai laajennetun videomuokkauksen avulla monilla tehosteilla, kuten Tiltshift, alter Film, Slow Motion, nimi, siirtymät, äänisuodattimet, Keyframe-animaatiot ja paljon muuta. Uuden yhdellä napsautuksella toimivan palkinpoistajan avulla voit viimeistellä valokuva- ja videomateriaalisi, jotta elokuvakokemus olisi optimaalinen suurella TV-ruudulla. Vertical Video Ready: Pystysuorat videot ja valokuvat voidaan nyt tuoda älypuhelimelta ja niitä voidaan muokata helposti pystysuorana videona. Uuden pystysuoran videomallin ansiosta ne voidaan sijoittaa täydellisesti näyttöön.

 
 
Nero Video 2018 -MALLIT

MALLIT

Pian henkilökohtaisia mestariteoksia 50 elokuvamallin ja lukuisten tehosteiden ansiosta: 18 uuden elokuvamallin, joihin sisältyy Effekt-Drop-Zone, avulla voit luoda automaattisesti omia elokuvia esimerkiksi aiheista perhe, juhlat, lapset, matkat ja Action. Ei enää mustia palkkeja laajakuvatelevisiossa.

 
 
Nero Video 2018 -VIE JA POLTA

VIE JA POLTA

Hyvät elokuvat takaavat tyytyväiset katsojat! Nero Video 2018 -sovelluksessa ei myöskään muotoja valittaessa tarvitse tyytyä kompromisseihin. Voit muokata elokuviasi parhaassa laadussa 4K-, Full HD- ja SD-muodoissa. Vie hetkessä yksittäisiä kohtauksia pitkistä filmeistä. Tee DVD-videoihin™ ja Blu-ray Disc™-levyihin viimeinen silaus uusilla korkealaatuisilla levyvalikoilla, jotka mahdollistavat siirtymisen haluttuun kohtaukseen. Luo Nero CoverDesigner -sovelluksen avulla oman makusi mukaisia levykansia.

 
 
Nero Video 2018 -STREAMAA

STREAMAA

Tee olohuoneestasi elokuvasali! Nero Video 2018 vakuuttaa Oscar-tason suoratoistotoiminnoillaan: diaesityksiä tai videoita televisiossa, musiikkia älypuhelimen mediakirjastosta, videoita tabletilla? Kaikki tämä on mahdollista Nero Streaming Player -ilmaissovelluksen ansiosta. Niin ikään maksuttomalla Nero MediaHome WiFi Sync -sovelluksella siirrät valokuvasi ja videosi langattomasti mobiililaitteelta tietokoneelle ja päinvastoin. Molemmat sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin.

 
 
Nero Video 2018 -TOISTA

TOISTA

Päätä itse, milloin on paras katseluaika! Olipa se aamuisin, päivisin tai iltaisin: voit toistaa ääni- ja videotiedostoja mitä erilaisimmissa muodoissa juuri silloin, kun itse haluat. Valokuvien, tyylikkäiden diaesitysten, video-DVD-levyjen ja jopa Ultra HD -videoiden toisto 4K mukaan luettuna on nyt entistä helpompaa. Uutta: voit hallita ja toistaa elokuvien ja tv-sarjojen arkistoa aivan kuten parhaaseen katseluaikaan!

 
 
 
 
Nero Video 2018

Nero Video 2018

€ 49,95
€ 34,95
 
 
 
 
 
 

Ihanteellinen lisä
Nero Platinum 2018 Suite -ohjelmistoon:
ILMAISET Nero-mobiilisovellukset

Nero Streaming Player App
 
 
Audials One 2018

Audials One 2018

Paras valinta saada musiikkia ja videoita ilmaiseksi internetistä

 
 
€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Etsii, löytää ja korjaa PC:tä hidastavat ongelmat

 
 
€ 49,95
€ 24,95
Nero BackItUp 2018

Nero BackItUp 2018

Tallennus tietokoneelle yhdellä napsautuksella turvaa tietosi!

 
 
€ 39,95
€ 29,95