ΝΈΟΣ!

Ο επαγγελματίας των βίντεο για όλους

Nero Video 2019

Το Nero Video 2019 δεν αφήνει καμμία επιθυμία ανεκπλήρωτη όσον αφορά τη δημιουργία βίντεο και slideshows απλά, γρήγορα και επαγγελματικά.

Προσφορά γνωριμίας

€ 59,95
€ 44,95
Release Date
26.09.2018
Version
1.12.0.1
File Size
3.12 MB
Download count:
5980
Nero Video 2019
 
 
1000 Templates
 
 
 
 

Νέα στο Nero Video 2019

Τώρα το Nero Video διαθέτει μια σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά που είναι έτοιμα για εσάς. Με πάνω από 1000 θέματα και εφέ ταινιών, σχεδόν δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας. Ανακαλύψτε σήμερα τα οφέλη του Nero Video 2019.

 
 

Nero Video 2019

 • Χρησιμοποιήστε τον ευαίσθητο στα συμφραζόμενα οδηγό στο Nero KnowHow PLUS για πρότζεκτ επεξεργασίας βίντεο.

  Χρησιμοποιήστε τον ευαίσθητο στα συμφραζόμενα οδηγό στο Nero KnowHow PLUS για πρότζεκτ επεξεργασίας βίντεο.

 • Επιλέξτε ανάμεσα σε πάνω από 1000 διαφορετικά εφέ και κάνετε την αγαπημένη σας στιγμή αποκορύφωμα.

  Επιλέξτε ανάμεσα σε πάνω από 1000 διαφορετικά εφέ και κάνετε την αγαπημένη σας στιγμή αποκορύφωμα.

 • Διακοσμήστε τα βίντεό σας με το ολοκαίνουργιο Nero LifeThemes PRO. Είναι εγγυημένο να παρουσιάσει τα βίντεό σας με τον καλύτερο τρόπο.

  Διακοσμήστε τα βίντεό σας με το ολοκαίνουργιο Nero LifeThemes PRO. Είναι εγγυημένο να παρουσιάσει τα βίντεό σας με τον καλύτερο τρόπο.

 • Εμπνευστείτε από τα νέα μας πρότυπα. Είτε τρομακτικό, είτε χαρούμενο, πολύχρωμο, ή ασπρόμαυρο, το Nero Video 2019 έχει κάτι για όλους.

  Εμπνευστείτε από τα νέα μας πρότυπα. Είτε τρομακτικό, είτε χαρούμενο, πολύχρωμο, ή ασπρόμαυρο, το Nero Video 2019 έχει κάτι για όλους.

 • Κερδίστε το ακροατήριό σας με αμέτρητα εφέ, όπως tiltshift, συναρπαστικές μεταβάσεις, keyframe animations και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σύνθετης επεξεργασίας βίντεο.

  Κερδίστε το ακροατήριό σας με αμέτρητα εφέ, όπως tiltshift, συναρπαστικές μεταβάσεις, keyframe animations και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σύνθετης επεξεργασίας βίντεο.

 • Εξοικονομήστε χρόνο με τη λειτουργία Express: επεξεργαστείτε τα βίντεό σας ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ!

  Εξοικονομήστε χρόνο με τη λειτουργία Express: επεξεργαστείτε τα βίντεό σας ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ!

 • Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τα αρχεία σας στη ζώνη εκκίνησης του Nero Start. Η πρακτική Ιστορία Βίντεο με 1 κλίκ μετατρέπει τα δεδομένα σας σε μια πλήρη ταινία σε ελάχιστο χρόνο.

  Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τα αρχεία σας στη ζώνη εκκίνησης του Nero Start. Η πρακτική Ιστορία Βίντεο με 1 κλίκ μετατρέπει τα δεδομένα σας σε μια πλήρη ταινία σε ελάχιστο χρόνο.

 
 

Επισκόπηση χαρακτηριστικών

 
 

Διαχείρηση

Για αρχή: Απλώς μεταφέρετε στον υπολογιστή σας τα βίντεο και τα αρχεία εικόνων από κινητές συσκευές, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, μονάδες USB, βιντεοκάμερες και κάμερες HD και 4K και αποθηκεύστε τα κεντρικά στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του Nero MediaHome για περαιτέρω επεξεργασία μαζί με πληθώρα πληροφοριών όπως η ημερομηνία εγγραφής, οι τοποθεσίες ή οι άνθρωποι που απεικονίζονται. Εδώ μπορείτε τώρα να αρχειοθετήσετε και να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με ταχύτητα φωτός. Οι τίτλοι ταινιών και οι αφίσες ταινιών δημιουργούνται αυτόματα. Νέο: Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία OneDrive Online (Files On Demand) και κατεβάστε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας μόνο όταν τα χρειάζεστε στο πρότζεκτ σας. Αυτό σας εξοικονομεί μεγάλο χώρο αποθήκευσης στον υπολογιστή σας.

Διαχείρηση με το Nero Video 2019
 
 

Δημιουργία

Βάλτε τις φωτογραφίες σας στο προσκήνιο: Δημιουργήστε τέλειες ταινίες και παρουσιάσεις με την Ιστορία Βίντεο με 1 κλικ. Ολοκληρωμένη με μουσική, εφέ, εισαγωγή και έξοδο, μπορείτε να μοιραστείτε τις ταινίες σας στο πιτς φυτίλι. Κερδίστε το ακροατήριό σας με αμέτρητα εφέ, όπως tiltshift, παλιές ταινίες, αργή κίνηση, τίτλους, μεταβάσεις, φίλτρα ήχου, kezframe animations και πολλά άλλα μέσω επεξεργασίας βίντεο άμεσης ή σύνθετης. Με το νέο εργαλείο αφαίρεσης ράβδων με 1 κλικ, μπορείτε να βελτιώσετε το υλικό φωτογραφιών και βίντεο και να το έχετε έτοιμο για τη βέλτιστη εμπειρία ταινίας σε μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης.

Δημιουργία με το Nero Video 2019
 
 

Πρότυπα

Δημιουργήστε επαγγελματικά βίντεο γρήγορα και εύκολα: Προσθέστε μια προσωπική πινελιά στα βίντεό σας με πάνω από 1000 πρότυπα ταινιών και άλλα εφέ. Με τα νέα διάφορα πρότυπα ταινιών, συμπεριλαμβανομένου του effect drop zone, δημιουργούν αυτόματα τις προσωπικές τους ταινίες με θέματα όπως οικογένεια, πάρτι, παιδιά, ταξίδια, δράση και πολλά άλλα. Οι μαύρες γραμμές στη τηλεόραση με ευρεία οθόνη είναι πλέον παρελθόν. Ακόμα και τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας μπορούν εύκολα να εισαχθούν ως κατακόρυφο βίντεο, επεξεργασμένα και τέλεια οργανωμένα χάρη στα κατακόρυφα πρότυπα βίντεο.

Ανακαλύψτε πρότυπα τώρα »

Πρότυπα στο Nero Video 2019
 
 

Εξαγωγή και Εγγραφή

Καλύτερες ταινίες για ευτυχισμένους θεατές: Το Nero Video 2019 δεν κάνει συμβιβασμούς ούτε όσον αφορά την επιλογή μορφοποίησης. Επεξεργαστείτε τις υψηλότερης ποιότητας ταινίες 4K, Full HD και SD. Εξάγετε ακόμη και μεμονωμένες σκηνές από μεγάλες ταινίες με μία κίνηση. Δώστε στο δίσκο DVD-Videos ™ και Blu-ray Disc ™ την τελευταία πινελιά με πολλά μενού υψηλής ποιότητας σε πολλά θέματα. Στη συνέχεια, σχεδιάστε τις θήκες δίσκων σας με το Nero CoverDesigner και αναπαράγετε επαγγελματικά τον δίσκο βίντεο με επιλογή μενού και κεφαλαίων στο DVD και Blu-ray player του σαλονιού σας.

Εξαγωγή και εγγραφή με το Nero Video 2019
 
 

Streaming

Μετατρέψτε το καθιστικό σε κινηματογράφο: το Nero Video 2019 πείθει με εκτεταμένες λειτουργίες streaming. Slideshows ή βίντεο στην τηλεόρασή σας, μουσική από τη βιβλιοθήκη μέσων σας smartphone, βίντεο στο tablet σας; Όλα είναι δυνατά με την δωρεάν εφαρμογή Nero Streaming Player. Και με την δωρεάν εφαρμογή WiFi + Transfer, μπορείτε να μεταφέρετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας ασύρματα από την κινητή συσκευή σας στον υπολογιστή σας και αντίστροφα σε ελάχιστο χρόνο. Και οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android.

Streaming με το Nero Video 2019
 
 

Αναπαραγωγή

Αποφασίστε μόνος σας ποιά ώρα είναι η prime time: Πρωί, μεσημέρι ή βράδυ: αναπαράγετε αρχεία ήχου και βίντεο σε ποικίλες μορφές όποτε έχετε όρεξη. Η αναπαραγωγή φωτογραφιών, κομψών slideshows, βίντεο DVD και βίντεο 4K / Ultra HD είναι πλέον ακόμα πιο εύκολη. Μπορείτε επίσης εύκολα να διαχειριστείτε και να αναπαράγετε το αρχείο ταινιών και τηλεοπτικών σειρών σας όπως θα έπρεπε να είναι στην prime time.

Αναπαραγωγή με το Nero Video 2019
 
 
Audials One 2019

Audials One 2019

Η καλύτερη επιλογή για δωρεάν λήψη μουσικής και βίντεο από το διαδίκτυο


€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Βρίσκει και επιλύει προβλήματα στον Η/Υ που προκαλούν επιβράδυνση


€ 49,95
€ 24,95
SecuPerts Driver Updater

Driver Updater

Κρατήστε τα προγράμματα οδήγησης που διαθέτετε ενημερωμένα


€ 39,95
€ 29,95