New!

Profi videózás mindenki számára

Nero Video 2019

A Nero Video 2019 nem hagy semmilyen hiányérzetet, ha videók és diavetítések készítéséről van szó, egyszerűen, gyorsan és profi módon.

bevezető ajánlat

€ 59,95
€ 44,95
Release Date
26.09.2018
Version
1.12.0.1
File Size
3.12 MB
Download count:
5980
Nero Video 2019
 
 
1000 Templates
 
 
 
 

Új a Nero Video 2019-ban

Most a Nero Video számos speciális funkciót kínál Önnek. Több mint 1000 filmes témával és effekttel szinte semmilyen korlátot nem szab a kreativitásnak. Fedezze fel a Nero Video 2019 előnyeit már ma!

 
 

Nero Video 2019

 • Használja a Nero KnowHow PLUS kontextus-függő Live Guide kézikönyvet videoszerkesztő projektjeihez.

  Használja a Nero KnowHow PLUS kontextus-függő Live Guide kézikönyvet videoszerkesztő projektjeihez.

 • Több mint 1000 különböző effektus közül választhat, és emelheti ki kedvenc pillanatait.

  Több mint 1000 különböző effektus közül választhat, és emelheti ki kedvenc pillanatait.

 • Dekorálja a videóit az új Nero LifeThemes PRO-val. Ez garantált módszer a videók legjobb fényben bemutatására.

  Dekorálja a videóit az új Nero LifeThemes PRO-val. Ez garantált módszer a videók legjobb fényben bemutatására.

 • Inspirálódjon az új sablonok által. Akár félelmetes, vidám, színes vagy fekete-fehér, a Nero Video 2019 mindenki számára tartogat valamit.

  Inspirálódjon az új sablonok által. Akár félelmetes, vidám, színes vagy fekete-fehér, a Nero Video 2019 mindenki számára tartogat valamit.

 • Számtalan efekttel, például elforgatással, izgalmas vágóképekkel, animációs képkockákkal és még sok-sok más fejlett videószerkesztési móddal kápráztathatja el a közönségét.

  Számtalan efekttel, például elforgatással, izgalmas vágóképekkel, animációs képkockákkal és még sok-sok más fejlett videószerkesztési móddal kápráztathatja el a közönségét.

 • Takarítson meg időt az Expressz móddal: videók gyorsabb és hatékonyabb szerkesztése, mint valaha!

  Takarítson meg időt az Expressz móddal: videók gyorsabb és hatékonyabb szerkesztése, mint valaha!

 • Egyszerűen húzza át a fájlokat a Nero Start drop zónába. A gyakorlatias 1-Click Video Story egy szempillantás alatt alakítja át az adatait egy teljes filmmé.

  Egyszerűen húzza át a fájlokat a Nero Start drop zónába. A gyakorlatias 1-Click Video Story egy szempillantás alatt alakítja át az adatait egy teljes filmmé.

 
 

A funkció áttekintése

 
 

Kezelés

Első lépések: vigye át videóit és képfájljait a mobileszközökről, külső merevlemezekről, USB-kulcsokról, videokamerákról, HD és 4K kamerákról a számítógépére, és tárolja őket központilag a Nero MediaHome médiakönyvtárában további feldolgozáshoz, valamint sok más hasznos információval például felvétel dátuma, helye vagy az felismert szereplők. Itt már archiválhatja is és nézegetheti a filmeket és a TV-sorozatokat villámgyors sebességgel. A filmcímeket és a filmes plakátokat automatikusan hozzáadódnak. Új: A OneDrive Online fájlok (Fájlok kérésre) elérése és a képek, videók és zenék letöltése csak akkor, ha szüksége van ezekre egy adott projekthez. Ezzel sok helyet szabadít fel a számítógépen.

Kezelés a Nero Video 2019-cel
 
 

Létrehozás

Helyezze fényképeit a reflektorfénybe: készítsen tökéletes filmeket és diavetítéseket a 1-Click Video Story-val. Zenével, effektekkel, hangok szerkesztésével egészítheti ki, és oszthatja meg a filmeket egy szempillantás alatt. Kápráztassa el a közönségét számtalan olyan effektussal, mint az elforgatás, régi film, a lassított lejátszás, a címek, az átmenetek, az hangszűrők, animációs képkockák és még sok-sok mással, az expressz vagy a haladó videószerkesztés révén. Az új, 1 kattintásos sáv-eltávolítóval növelheti a fotó- és videó anyag minőségét, és készen áll arra, hogy a lehető legjobb filmélményt nyújtsa és jelenítse meg széles képernyőn.

Alkosson a Nero Video 2019-cel
 
 

Sablon minták

Profi videók készítése gyorsan és egyszerűen: Több mint 1000 film sablonnal és egyéb effektussal személyre szabhatja a videókat. A különféle új filmmintákkal, köztük az effekt drop zónával automatikusan létrehozhatók saját filmek olyan témákkal kapcsolatban, mint a család, ünnepségek, gyerekek, utazás, akció és így tovább. A széles képernyős TV-n megjelenő fekete sávok már a múlté. Még az elfordított videókat és fényképeket is könnyedén importálhatja és szerkesztheti függőleges videóként, és tökéletesen elrendezhető a videó sablonoknak köszönhetően.

Fedezze fel a sablonokat most »

Sablonok a Nero Video 2019-ben
 
 

Exportálás és égetés

A legjobb filmek a nézők örömére: a Nero Video 2019 nem köt kompromisszumot: a legjobb formátummal dolgozunk. A legminőségibb 4K, Full HD és SD filmek szerkesztéséhez. Akár külön részleteket is exportálhat a hosszú filmekből. DVD-Videó ™ és a Blu-ray lemezekhez sokféle kiváló menü funkció tartozik. Ezután tervezze meg a lemezborítókat a Nero CoverDesignerrel, és játssza le profin a videóját a DVD és Blu-ray lejátszó menü- és fejezetkiválasztó oldalon, mely megjelenik a saját nappalijában!

Exportálás és égetés a Nero Video 2019-cel
 
 

Streamelés

A nappali moziteremmé változik: a Nero Video 2019 széles körű streaming funkciói nagyon meggyőzőek. Diavetítések vagy videók a tévében, zenék az okostelefon médiakönyvtárából, videók a táblagépen? Minden lehetséges az ingyenes Nero Streaming Player alkalmazással. Az ingyenes WiFi + Transfer alkalmazással a videókat és a képeket vezeték nélkül továbbíthatja a mobileszközről a számítógépre, és fordítva, egy szempillantás alatt. Mindkét alkalmazás elérhető az iOS és Android készülékekre.

Streamelés a Nero Video 2019-cel
 
 

Lejátszás

Döntse el Ön, hogy mikor van a főműsoridő: Reggel, délben vagy este: hang- és videófájlokat játszik le különböző formátumokban, amikor csak kedve tartja. A fényképek, stílusos diavetítések, videó DVD-k és 4K / Ultra HD videók lejátszása most még egyszerűbb. Kezelheti és lejátszhatja filmjeit és a TV-sorozatait, az irányítás Önnél van.

Lejátszás a Nero Video 2019-cel
 
 
Audials One 2019

Audials One 2019

A legjobb választás zenék és videók letöltésére az internetről


€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Megkeresi, megtalálja és megoldja a számítógép tempófékeit


€ 49,95
€ 24,95
SecuPerts Driver Updater

Driver Updater

A meghajtók naprakészen tartása


€ 39,95
€ 29,95