System Requirements
NEW


A Video Profi

Jobb felbontás és a legjobb
filmminőség érdekében

Jobb felbontás és a legjobb
filmminőség érdekében

€ 34,95
€ 49,95
 
 

Nero Video 2018
egyszerűen jobb filmprojektek!

A Nero Video 2018 minden kívánságot teljesít, ha videó és diák gyors és profi átalakításáról van szó. A Nero Video egész sor különleges csemegét tartogat az Ön számára.

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7 rendszerekre optimalizált

 
 
  • Nero Video 2018 -NYILVÁNTARTÁS
  • Nero Video 2018 -LÉTREHOZÁS
  • Nero Video 2018 -SABLONOK
  • Nero Video 2018 -EXPORTÁLÁS & ÍRÁS
  • Nero Video 2018 -STREAMELÉS
  • Nero Video 2018 -LEJÁTSZÁS
 
 

Funkciók áttekintése

 
 
 
 
Nero Video 2018 -NYILVÁNTARTÁS

NYILVÁNTARTÁS

Kezdjen hozzá! Másolja át videóit és képfájljait a mobil végkészülékekről külső merevlemezekre, USB memóriákra, illetve kamerákról és HD- és 4K-kamerákról egészen egyszerűen a számítógépére, és mentse el azokat központilag a ‚Nero MediaHome‘ média-könyvtárába további feldolgozáshoz számos információval együtt, mint pl. felvétel dátuma, helyek vagy a szereplő személyek. Most villámgyorsan mentheti és lejátszhatja a mozifilmeket és sorozatokat. A filmek címét és plakátjait automatikusan csatolja a program.

 
 
Nero Video 2018 -LÉTREHOZÁS

LÉTREHOZÁS

Készítsen felvételeiből jeleneteket! Kápráztassa el a közönségét az expressz vagy a bővített videószerkesztés számtalan effektjével, mint pl. makett hatás, régi film, mozgás lassítása, cím, átmenetek, audio szűrők, keyframe animációk, és sok más. Az 1 kattintással működő sáveltüntető felértékeli az Ön bájos fotó- és videóanyagait, és optimális filmélményt kínál a nagy tévéképernyőn. Vertical Video Ready: Az okostelefonnal készült álló formátumú videók és fotók most egyszerűen, függőlegesen importálhatók és szerkeszthetők, az új függőleges videósablonnak köszönhetően tökéletesen jeleníthető meg.

 
 
Nero Video 2018 -SABLONOK

SABLONOK

Rövid idő alatt mesterművek születhetnek, az 50-nél több filmsablonnal és számtalan effekttel: A 18 új filmsablonnal, ideértve a drop zone effekteket is, automatikusan létrehozhatók a személyes filmek, család, ünnepek, gyermekek, utazás, akció, stb. témákban. Most a szélesvásznú tévék fekete sávjai is eltűnnek.

 
 
Nero Video 2018 -EXPORTÁLÁS & ÍRÁS

EXPORTÁLÁS & ÍRÁS

A legjobb filmek a boldog nézők számára! A Nero Video 2018 nem késztet kompromisszumra a formátum kiválasztásakor sem. Szerkessze a legjobb minőségben a filmjeit a 4K, Full HD és SD formátumokban. Exportáljon egyes jeleneteket hosszú filmekből egy menetben. A DVD-videók™ és a Blu-ray lemezek™ utolsó simítását végezze az új, kiváló minőségű Disc menükkel, a kívánt jelenthez való célzott ugrással. Készítse el kedve és ízlése szerint a saját lemezborítóit a Nero CoverDesigner programmal.

 
 
Nero Video 2018 -STREAMELÉS

STREAMELÉS

Változtassa át nappaliját moziteremmé! A Nero Video 2018 Oscar díjra érett streaming-funkciókkal győz meg bennünket: Diabemutatók vagy videók a tévékészüléken, zene a média-könyvtárból a mobiltelefonon, videók a táblagépen? Mindez lehetséges az ingyenes Nero Streaming Player applikációval. A szintén ingyenes Nero MediaHome WiFi Sync applikációval másolja át videóit és képeit gyorsan és vezeték nélkül a mobilkészülékről a számítógépre is vissza. Mindkét applikáció rendelkezésre áll iOS- és Android-készülékekre.

 
 
Nero Video 2018 -LEJÁTSZÁS

LEJÁTSZÁS

Határozza meg Ön, hogy mikor van főműsoridő! Reggel, délben vagy este: Pontosan akkor játssza le audio és videó fájljait a különböző formátumokban, amikor Önnek éppen kedve van hozzá. Fotók, elegáns diabemutatók, videó-DVD-k, sőt az ultra HD-videók - ideértve a 4K formátumot is - is most még egyszerűbben lejátszhatók. Teljesen új: Az Ön film- és tévésorozat-archívuma most egyszerűen kezelhető és lejátszható, ahogy annak a főműsoridőben lennie kell!

 
 
 
 
Nero Video 2018

Nero Video 2018

€ 49,95
€ 34,95
 
 
 
 
 
 

A Nero Video 2018 Suite ideális kiegészítője:
Nero INGYENES mobil applikációk

Nero Streaming Player App
 
 
Audials One 2018

Audials One 2018

A legjobb választás zenék és videók letöltésére az internetről

 
 
€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Megkeresi, megtalálja és megoldja a számítógép tempófékeit

 
 
€ 49,95
€ 24,95
Nero BackItUp 2018

Nero BackItUp 2018

1 kattintással a számítógépes
mentés tárolja az adatait!

 
 
€ 39,95
€ 29,95