System Requirements
NEW


Videoproffen

For den beste oppløsningen og høyeste filmkvalitet.

For den beste oppløsningen og høyeste filmkvalitet.

€ 34,95
€ 49,95
 
 

Nero Video 2018
Simpelt bedre filmprosjekter!

Nero Video 2018 oppfyller alle ønsker når det gjelder å realisere videoer og bildeserier enkelt, fort og profesjonelt.
Nero Video har en hel rekke av spesielle funksjoner for deg å bruke.

Optimert for Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7

 
 
  • Nero Video 2018 - Administrering
  • Nero Video 2018 - Produksjon
  • Nero Video 2018 - Maler
  • Nero Video 2018 - Eksportere & Brenne
  • Nero Video 2018 - Strømme
  • Nero Video 2018 - Spille
 
 

Funksjonsoversikt

 
 
 
 
Nero Video 2018 - Administrering

ADMINISTRERING

Start med begynnelsen! Bring videoene og bildedataene dine fra mobile enheter, eksterne harddisker, minnepinner og fra videokameraer, og HD- og 4K-kameraer helt enkelt til datamaskinen din og legg dem inn med tallrike informasjoner som opptaksdato, sted og avbildede personer i mediebiblioteket ‚Nero MediaHome‘ til videre redigering. Med denne kan du nå også arkivere og se på kinofilmene og tv-seriene dine kjapt. Filmtitler og filmplakater opprettes automatisk.

 
 
Nero Video 2018 - Produksjon

PRODUKSJON

Sett opptakene dine i scene! Fengsle dit publikum med ekspress- eller utvidet videoredigering og utallige effekter sånn som tiltshift, gammel film, slow motion, titler, overganger , audiofiltre, keyframe-animasjoner og mye mer.ø Med den nye 1-klikk stripefjerneren kan du oppgradere ditt foto- og videomateriale sånn at du får en optimal filmopplevelse på den store skjermen. Vertical Video Ready: Høykant-video og fotografier fra smarttelefonen din kan nå enkelt importeres som vertikal video og bearbeides ved hjelp av den nye vertikalvideomalen.

 
 
Nero Video 2018 - Maler

MALER

Individuelle mesterverk på et blunk takket være mer enn 50 filmmaler og utallige effekter: Med de 18 nye filmmalene og effekt-drop-sonen oppretter du automatisk helt personlige filmer for familie, fest, barn, reiser, action og mer. Også svarte striper i bredformat TV er forbi nå.

 
 
Nero Video 2018 - Eksportere & Brenne

EKSPORTERE & BRENNE

Beste filmer for lykkelige seere! Også med hensyn til formatvalg gjør du ingen kompromisser med Nero Video 2018. Rediger filmer i høyeste kvalitet i 4K, Full HD og SD. Eksporter enkelt-scener fra lange filmer i en fei. Gi dine DVD-videoer™ og blu-ray disker™et profesjonelt utseende med høyverdige diskmenyer og presist hopp til den ønskede scenen. Design disk-covere etter din smak med Nero CoverDesigner.

 
 
Nero Video 2018 - Strømme

STRØMME

Forvandle stuen til en kinosal! Nero Video 2018 overbeviser med strømme-funksjoner modne for en Oscar: Slideshow eller video på TVen, musikk fra mediebiblioteket på smarttelefonen, video på nettbrettet? Alt er mulig med gratis-appen Nero Streaming Player. Og med App Nero MediaHome WiFi Sync, som også er gratis, overfører du videoer og bilder raskt og trådløst fra mobilenhet til PC og omvendt. Begge appene er tilgjengelige for iOS- og Android-enheter.

 
 
Nero Video 2018 - Spille

SPILLE

Avgjør selv hva som er beste sendetid! Om det er morgen, middag eller kveld: Spill av lyd- og video-data i de forskjelligste formater akkurat når du føler for det. Videreformidling av fotografier, elegante lysbildeframvisninger, video-DVDer og til og med fra ultra-HD-videoer, også 4K, er nå enda enklere! Helt nytt: Ditt arkiv med filmer og TV-serier kan administreres svært enkelt og spilles sånn som det skal være på prime time!

 
 
 
 
Nero Video 2018

Nero Video 2018

€ 49,95
€ 34,95
 
 
 
 
 
 

Det ideelle tillegget for din
Nero Video 2018:
Nero GRATIS Mobile Apps

Nero Streaming Player App
 
 
Audials One 2018

Audials One 2018

Det beste valget for å få musikk og videoer gratis fra internett

 
 
€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Søker, finner og løser problemer som gjører maskinen din langsom

 
 
€ 49,95
€ 24,95
Nero BackItUp 2018

Nero BackItUp 2018

1-klikk PC-sikringen sikrer dataene dine!

 
 
€ 39,95
€ 29,95