NY!

Videoproffset för alla

Nero Video 2019

Nero Video 2019 har alla funktioner du kan önska för att enkelt och snabbt skapa professionella videos och bildspel.

introduktionserbjudande

€ 59,95
€ 44,95
Release Date
26.09.2018
Version
1.12.0.1
File Size
3.12 MB
Download count:
5980
Nero Video 2019
 
 
1000 Templates
 
 
 
 

Nyheter i Nero Video 2019

Nero Video innehåller nu en massa specialfunktioner för dig. Med över 1000 filmteman och effekter finns det inga gränser för din kreativitet. Upptäck fördelarna med Nero Video 2019 idag.

 
 

Nero Video 2019

 • Använd den sammanhangsberoende Live Guide i Nero KnowHow PLUS för dina videoredigeringsprojekt.

  Använd den sammanhangsberoende Live Guide i Nero KnowHow PLUS för dina videoredigeringsprojekt.

 • Välj mellan över 1000 olika effekter och skapa något fantastiskt av ditt favoritögonblick.

  Välj mellan över 1000 olika effekter och skapa något fantastiskt av ditt favoritögonblick.

 • Dekorera dina videos med helt nya Nero LifeThemes PRO. Det ger dina videos garanterat den bästa inramningen.

  Dekorera dina videos med helt nya Nero LifeThemes PRO. Det ger dina videos garanterat den bästa inramningen.

 • Bli inspirerad av våra nya mallar. Läskigt, roligt, färgglatt eller svart/vitt - Nero Video 2019 har något för alla.

  Bli inspirerad av våra nya mallar. Läskigt, roligt, färgglatt eller svart/vitt - Nero Video 2019 har något för alla.

 • Fånga din publik med oräkneliga effekter som tilt-shift, spännande övergångar, nyckelbildsanimering med mera i det avancerade videoredigeringsläget.

  Fånga din publik med oräkneliga effekter som tilt-shift, spännande övergångar, nyckelbildsanimering med mera i det avancerade videoredigeringsläget.

 • Spara tid med Express Mode: redigera dina videos snabbare och effektivare än någonsin!

  Spara tid med Express Mode: redigera dina videos snabbare och effektivare än någonsin!

 • Dra och släpp helt enkelt filerna till Nero Start släppzon. Den praktiska 1-Click Video Story förvandlar dina data till en komplett film på nolltid.

  Dra och släpp helt enkelt filerna till Nero Start släppzon. Den praktiska 1-Click Video Story förvandlar dina data till en komplett film på nolltid.

 
 

Funktionsöversikt

 
 

Hantera

Kom igång: För enkelt över dina video- och bildfiler från mobila enheter, externa hårddiskar, USB-minnen, videokameror och HD- och 4K-kameror till din dator och lagra dem centralt i ditt Nero MediaHome mediabibliotek för vidare bearbetning, tillsammans med ytterligare information som inspelningsdatum, platser eller vem som avbildas. Här kan du även supersnabbt arkivera och titta på dina filmer och TV-serier. Filmtitlar och filmaffischer skapas automatiskt. Nyhet: Få åtkomst till dina OneDrive onlinefiler (Files On Demand) och ladda ned bilder, videos och musik, men bara när du behöver dem. Det sparar en massa utrymme på din dator.

Hantering med Nero Video 2019
 
 

Skapa

Sätt dina filmer i rampljuset: Skapa perfekta filmer och bildspel med 1-Click Video Story. Avsluta med musik, effekter, in- och utträde och du är klar att dela dina videos i ett kick. Fånga din publik med oräkneliga effekter som tilt-shift, gammal film, slow motion, text, övergångar, audiofilter, nyckelbildsanimeringar med mera i expressläget eller det avancerade videoredigeringsläget. Med 1-klicksfunktionen för radering av kanter kan du förbättra fotografier och videomaterial och skapa den optimala filmupplevelsen på en storbilds-TV.

Skapa med Nero Video 2019
 
 

Mallar

Skapa professionella videos snabbt och enkelt: Lägg till en personlig touch till dina videos med över 1000 filmmallar och andra effekter. Med de nya olika filmmallarna, inklusive släppzon för effekter, kan du automatiskt skapa personliga filmer för familjen, fester, barn, resor, action med mera. Nu slipper du svarta kanter på widescreen-TV. Till och med upprätta videoklipp och fotografier från din telefon kan enkelt importeras och redigeras som vertikal video med perfekt resultat tack vare de nya videomallarna för vertikalt format.

Upptäck mallar nu »

Mallar i Nero Video 2019
 
 

Exportera & Bränna

Fantastiska filmer för glada tittare: Nero Video 2019 kompromissar inte heller när det kommer till val av format. Redigera filmer i 4K-, Full HD- och SD-format av högsta kvalitet. Exportera även enstaka scener från långfilmer i en handvändning. Ge dina DVD-Videos™ och Blu-ray Discs™ en avslutande touch med flera högkvalitativa skivmenyer för flera ämnen. Sedan kan du designa dina skivomslag med Nero CoverDesigner och spela videoskivor professionellt med menyer och kapitelval på din DVD- och Blu-ray-spelare i ditt vardagsrum.

Exportera & bränn med Nero Video 2019
 
 

Streama

Förvandla ditt vardagsrum till en bio: Nero Video 2019 övertygar med sina omfattande streaming-funktioner. Bildspel eller videos på din TV, musik från mediabiblioteket på din smartphone, videos på din surfplatta? Allt är möjligt med kostnadsfria Nero Streaming Player App. Och med kostnadsfria WiFi+Transfer App kan du överföra dina videos och bilder trådlöst från din mobila enhet till din dator och tvärtom på nolltid. Båda appar finns tillgängliga för iOS och Android-enheter.

Streama med Nero Video 2019
 
 

Spela

Frukost-TV eller kvällsfilm? Nu kan du spela audio- och videofiler i flera olika format när du själv vill. Nu är det ännu lättare att spela av fotografier, snygga bildspel video-DVD:er och 4K/Ultra HD-videos. Du kan även enkelt hantera och spela dina arkiv med filmer och TV-serier när du vill.

Spela med Nero Video 2019
 
 
Audials One 2019

Audials One 2019

Det bästa valet att få musik och videor gratis från internet


€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Söker, hittar och löser PC-problem som drar ner hastigheten


€ 49,95
€ 24,95
SecuPerts Driver Updater

Driver Updater

Håll dina drivrutiner uppdaterade


€ 39,95
€ 29,95