System Requirements
NEW


Videoproffset

För den bästa upplösningen och bästa
möjliga filmkvalitet.

För den bästa upplösningen och bästa
möjliga filmkvalitet.

€ 34,95
€ 49,95
 
 

Nero Video 2018
Bättre filmprojekt helt enkelt!

Nero Video 2018 uppfyller alla önskemål när det handlar om att skapa videor och bildspel på ett snabbt och professionellt sätt. Nu har Nero Video ett helt sortiment med speciella godbitar till hands.

Optimerade för Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7

 
 
  • Nero Video 2018 – Hantera
  • Nero Video 2018 – Skapa
  • Nero Video 2018 – Mallar
  • Nero Video 2018 – Exportera & Bränna
  • Nero Video 2018 – Streama
  • Nero Video 2018 – Spela
 
 

Funktionsöversikt

 
 
 
 
Nero Video 2018 – Hantera

HANTERA

Kom igång nu! För över dina videor och bildfiler från mobila enheter, externa hårddiskar, USB-stickor och filmkameror och HD- och 4K-kameror enkelt till din dator och spara dessa tillsammans med informationer om inspelningsdatum, orter eller avbildade personer i ditt mediabibliotek för ytterligare redigering. Här kan du nu även arkivera och titta på dina filmer och tv-serier jättesnabbt. Filmtitlar och filmaffischer sparas automatiskt.

 
 
Nero Video 2018 – Skapa

SKAPA

Iscensätt dina filmer! Fängsla din publik med express eller avancerad videoredigering med ett stort antal effekter som Tiltshift, gammal film, Slow Motion, titel, övergångar, ljudfilter, Keyframe-animationer och mycket mer. Med den nya 1-klick-kantborttagaren kan du förbättra ditt foto- och videomaterial och göra det startklart för en optimal filmupplevelse på stor tv-skärm. Vertical Video Ready: Videor och foton i högformat som du tagit med din mobiltelefon kan nu enkelt importeras som vertikal-video och redigeras och iscensättas på ett utmärkt sätt tack vare den nya vertikal-videomallen.

 
 
Nero Video 2018 – Mallar

MALLAR

Skapa snabbt individuella mästerverk tack vare över 50 filmmallar och ett stort antal effekter: Med de 18 nya filmmallarna inkl. effekt-drop-zon skapar du dina helt personliga filmer runt om familjen, fester, barn, resor, action och mer. Även svarta kanter i widescreen-tv tillhör det förflutna.

 
 
Nero Video 2018 – Exportera & Bränna

EXPORTERA & BRÄNNA

Bästa filmerna för lyckliga tittare! Även när det gäller valet av format behöver du inte kompromissa med Nero Video 2018. Redigera filmer i högsta kvalitet med 4K, Full HD och SD. Exportera enskilda scener ur en lång film i ett svep. Ge dina DVD-videor™ och Blu-ray skivor™ en sista finslipning med högvärdiga skivmenyer för att byta snabbt till den önskade scenen. Utforma dina skivomslag efter din smak med Nero CoverDesign.

 
 
Nero Video 2018 – Streama

STREAMA

Förvandla vardagsrummet till en biosalong! Nero Video 2018 övertygar med streamfunktion av Oscars-kvalitet: Bildspel eller videor på tv:n, musik från mediabiblioteket på din smartphone, videor på surfplattan? Allt detta är möjligt med gratisappen Nero Streaming Player. Med Nero MediaHome WiFi Sync appen, som även den är gratis, kan du föra över videor och bilder jättesnabbt från mobila enheter till datorn eller tvärtom. Båda apparna finns tillgängliga för iOS- och Androidenheter.

 
 
Nero Video 2018 – Spela

SPELA

Bestäm den bästa sändningstiden själv! Morgon, middag eller kväll: Spela ljud- och videofiler av alla möjliga format just när du känner för det. Att visa foton, eleganta bildspel, DVD-filmer och till och med Ultra HD-filmer är nu ännu enklare. Helt nytt: Nu kan du enkelt hantera och spela upp ditt arkiv med filmer och tv-serier precis så som det ska vara på bästa sändningstid!

 
 
 
 
Nero Video 2018

Nero Video 2018

€ 49,95
€ 34,95
 
 
 
 
 
 

Det perfekta komplementet till din Nero Video 2018:
Nero GRATIS mobila appar

Nero Streaming Player App
 
 
Audials One 2018

Audials One 2018

Det bästa valet att få musik och videor gratis från internet

 
 
€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Söker, hittar och löser PC-problem som drar ner hastigheten

 
 
€ 49,95
€ 24,95
Nero BackItUp 2018

Nero BackItUp 2018

1-klick datasäkerhetskopian
skyddar dina data!

 
 
€ 39,95
€ 29,95