System Requirements
NEW


Profesionistul video

Pentru cea mai bună rezoluție și
cea mai bună calitate de film.

Pentru cea mai bună rezoluție și
cea mai bună calitate de film.

€ 34,95
€ 49,95
 
 

Nero Video 2018
proiecte mai bune de filme!

Nero Video 2018 nu lasă nicio dorință neîndeplinită când este vorba despre realizarea rapidă și profesională a videourilor și prezentărilor de diapozitive. Acum Nero Video a pregătit pentru dvs. o gamă largă de caracteristici deosebite.

Optimizat pentru Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7

 
 
  • Nero Video 2018 - ADMINISTRARE
  • Nero Video 2018 -CREARE
  • Nero Video 2018 - ȘABLOANE
  • Nero Video 2018 - EXPORT & INSCRIPȚIONARE
  • Nero Video 2018 - STREAMING
  • Nero Video 2018 - REDARE
 
 

Prezentare mod de funcționare

 
 
 
 
Nero Video 2018 - ADMINISTRARE

ADMINISTRARE

Faceți începutul! Transferați videourile și fișierele dvs. de imagini de pe aparate finale mobile, hard disk-uri externe, sticuri USB precum și de pe camcorder și camere HD și 4K foarte simplu pe calculatorul dvs. și salvați-le central cu informații multiple precum dată de înregistrare, locuri sau persoane în biblioteca dvs. de medii Nero MediaHome pentru prelucrarea ulterioară. Aici puteți de asemenea, să arhivați și redați filmele dvs. de cinematograf și seriale TV. La aceasta se înregistrează automat titluri și afișe de filme.

 
 
Nero Video 2018 -CREARE

CREARE

Puneți înregistrările dvs. în scenă! Fascinați publicul dvs. prin prelucrarea expres sau prelucrarea extinsă video cu nenumărate efecte precum miniaturizare, film vechi, filmare cu încetinitorul, titlu, treceri, filtre audio, animații cu imagini cheie și multe altele. Cu noul sistem de eliminare al barelor cu 1 clic îmbunătățiți fotografiile și materialul dvs. video și îl pregătiți pentru experiența optimă de film pe ecranul TV mare. Vertical Video Ready: Videourile și fotografiile verticale de pe smartphone-ul dvs. pot fi importate acum simplu ca videouri verticale și prelucrate, iar datorită șablonului nou de video vertical pot fi puse perfect în scenă.

 
 
Nero Video 2018 - ȘABLOANE

ȘABLOANE

În scurt timp la opera de artă datorită a peste 50 șabloane de film și nenumărate efecte: Cu cele 18 șabloane noi de film, incl. efectul Effekt-Drop-Zone realizați automat filmele dvs,. personale referitoare la subiecte precum familie, petreceri, copii, călătorii, acțiune și mai multe. De asemenea, barele negre în ecranul lat TV sunt eliminate acum.

 
 
Nero Video 2018 - EXPORT & INSCRIPȚIONARE

EXPORT & INSCRIPȚIONARE

Cele mai bune filme pentru spectatori fericiți! La alegerea formatului nu încheiați de asemenea niciun compromis cu Nero Video 2018. Prelucrați filme cu cea mai bună calitate în 4K, full HD și SD. Exportați scene individuale dintr-un film lung într-o singură mișcare. Dați ultimul detaliu DVD-urilor dvs. video™ și discurilor Blu-ray ™ cu meniuri noi, de calitate, pentru discuri, pentru saltul precis la scena dorită. Creați husele de discuri după gustul dvs. cu Nero CoverDesigner.

 
 
Nero Video 2018 - STREAMING

STREAMING

Transformați camera de zi într-o sală de cinematograf! Nero Video 2018 convinge cu funcții de streaming, care merită un Oscar: prezentări de diapozitive sau videouri pe televizor, muzică din biblioteca media pe smartphone, videouri pe tabletă? Totul este posibil cu aplicația gratuită Nero Streaming Player. Iar cu aplicația de asemenea gratuită App Nero MediaHome WiFi Sync transmiteți videourile dvs. și fotografiile rapid fără cablu de pe aparatul mobil pe calculator și invers. Ambele aplicații sunt pentru aparate iOS și android.

 
 
Nero Video 2018 - REDARE

REDARE

Stabiliți dvs. când este ora principală de transmisie! Indiferent dacă este dimineața, la prânz sau seara: Ascultați fișiere audio sau vizionați fișiere video în cele mai diferite formate exact atunci când simțiți nevoia. Redarea fotografiilor, prezentărilor elegante de diapozitive, DVD-uri video și chiar și videouri ultra HD inclusiv 4K este acum și mai simplă. Nou de tot: Puteți administra simplu arhiva dvs. de filme și seriale TV și reda așa cum se cuvine pentru ora principală de transmisie!

 
 
 
 
Nero Video 2018

Nero Video 2018

€ 49,95
€ 34,95
 
 
 
 
 
 

Completarea ideală pentru suita Nero Video 2018:
Nero GRATIS Mobile Apps

Nero Streaming Player App
 
 
Audials One 2018

Audials One 2018

Cea mai bună alegere pentru a obține gratuit muzică și videoclipuri de pe internet

 
 
€ 59,90
€ 49,90
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

Identifică probleme și optimizează performanța PC-ului

 
 
€ 49,95
€ 24,95
Nero BackItUp 2018

Nero BackItUp 2018

Protecția de calculator, cu 1 clic,
asigură datele dvs.!

 
 
€ 39,95
€ 29,95